Remanens synonym

remanens – Meyers Fremmedordbog

remanens — Meyers Fremmedordbog

1. KEMI rest der er tilbage efter filtrering, destillation el.lign. Ord i nærheden bundfald …

Søgning på “remanens” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

remanens — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet REMANENS som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til REMANENS.

REMANENS – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Remanent betyder resterende. Hvordan bruges ordet remanent? Ordet remanent bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også …

Synonym for Remanent – Synonymbog.com

Blandt svarene du finder er den bedste LEVN med 4 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, der kunne …

REMANENS – Krydsord

Behov for synonymer til REMANENS for å løse et kryssord? Remanens har 2 treff. … Remanens er 8 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 5 konsonanter.

Svar ✅ for REMANENS i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym til REMANENS i kryssord – Kryssordbok

Synonym til REMANENS i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Remanens, (afledn. af lat. remanere ‘blive tilbage’, af re- og manere ‘forblive’), den ikke fordampede rest i en destillationsproces.

Behov for synonymer til REMANENS for å løse et kryssord? Remanens har 2 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

remanens – Den Store Danske – lex.dk

remanens | lex.dk – Den Store Danske

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer … Vad betyder remanens? … Liknande ord till remanens.

Remanens, (afledn. af lat. remanere ‘blive tilbage’, af re- og manere ‘forblive’), den ikke fordampede rest i en destillationsproces. Remanensen fra en destillation af råolie er en brunsort brændselsolie, såkaldt tung fuelolie. Ved destillation af alkohol fra en gæringsblanding eller fra fx vin vil remanensen bestå af vand og blandingens tungt flygtige og ikke-flygtige komponenter..

Vad betyder remanens – Synonymer.se

Vad betyder remanens – Synonymer.se

Synonym til remanens. Se alle synonymene vi har til remanens i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer, motsatsord, definitioner, betoningar, böjningar samt uttal.

Synonym til REMANENS

Synonym til REMANENS – synonymer.no

Hva er synonym til REMANENS? Søk og finn løsningen i ordboka.

Keywords: remanens synonym